Kohustuslik kuulamine! Eleryn Tiit laulab sügise alanuks romantilise looga “Kõikjal kõiges”

Eleryn Tiit andis välja sügisese loo – videosingli ”Kõikjal Kõiges”. Laul räägib ei millestki muust kui armastusest ning on uusversioon Donna Lewise 96. aasta hitist “I Love You Always Forever”. Sõnad on kahasse Eleryn Tiidu ja Maian Kärmase poolt, oma panuse andis lisaks Soome produtsent Aleksi Liski. Video autoriks on Hindrek “Masa” Maasik.

Loo originaal sündis tegelikult täpselt sellel aastal, kui Eleryn ise sündis ehk 1996.aastal. “Oleme teinud uue modernsema eestikeelse versiooni kunagisest Donna Lewise hitist “I love You Always Forever” koostöös Soome produtsent Aleksi Liskiga, kelle juures Soomes ka lugu sai sisse lauldud. Sõnad sai tehtud koostöös Maian Kärmasega ehk Maian kirjutas ühed sõnad, mina kirjutasin teised (nii, et me ei teadnud, kumb mida kirjutab) ja lõpuks panin meie mõlema versioonidest kokku terviku,” räägib Eleryn.

Video filmiti loole Hindrek “Masa” Maasiku poolt. “Muusikavideo idee tuli juba siis, kui laul oli sisse salvestatud. Tahtsimegi anda edasi just seda puhtust ja siirust, mis armastusega kaasas käib. “Kõikjal kõiges” räägib armastusest kõige puhtamal, ausamal ja siiramal kujul,“ lisab Tiit.

Eleryn Tiit puges kodumaise publiku südamesse 2019. aastal, kui osales TV3-e saates “Su nägu kõlab varsti tuttavalt”, kust Viljandist pärit neiu jäi teiseks. Eleryn on hetkel Eesti üks enim esinevaid naislauljaid, kes sõlmis lepingu Made In Balticsiga (mis on Sony Music Entertainment Balticsi partner) 2020. aastal. Tal on tänaseks ilmunud singlid nagu “Vaikin”, “Ma enam sind ei tea” ja “Homseni”.

Jälgi Eleryn Tiitu ka sotsiaalmeedias:

Kommentaarid puuduvad