Anu Saagim reporterile: mu kleit maksab kolm sinu kuupalka!

uudised.ee

Eesti filmi-ja teleauhindade galal võis märgata palju kauneid eesti moedisainerite rõivaid. Anu Saagim oli üks neist, kes kandis eesti moedisaineri loomingut, mille hind võib tema endi sõnul võrdne olla reporteri kolme kuu palgaga. 

Anu Saagim nentid intervjuus, et Eestis on nii vähe üritusi, kus saab end korralikult üles lüüa. Saagim sõnul oli tal algselt valitud palju stiilsem kostüüm galaõhtuks, kuid tema disaineri sõnul oleks see liig, sest eestlased on sellistel üritustel alati underdressed (alariietatud – toim). 

“EFTA gala on täpselt see üritus, kus gaasipedaal tuleks panna põhja,” nõustus moekunstnik Liisi Eesmaa, et Eestis on vähe show üritusi, kus end korralikult välja ehtida.  

Vaata Anu Saagimi ja Liis Eesmaa meeolukat intervjuud täpsemalt videost. 

Kommentaarid puuduvad