Kuhu jäi Tuuli? Arbo Tammiksaar käis EFTA galal noore modellist kaaslasega

uudised.ee

Eile toimunud Eesti filmi- ja teleauhindadel märkasid nii mitmedki külalised, et Arbo Tammiksaar ei saabunud galale abikaasa Tuuli Roosmaga, vaid noore modellist kaaslase Mona Brit Luuriga, kellega varemgi seltskondades koos aega on veedetud. 

Teleprodutsent Tuuli Roosma ja tema abikaasa  Arbo Tammiksaare võimaliku lahkumineku üle on spekuleeritud palju. Eelmise aasta novembrikuus kirjutas Kroonika, et Arbot on pidevalt nähtud seltskondades modellist kaaslanna Monaga. Samuti nähti sama aasta suvel Tuulit aega veetmas oma kunagise kallima teleprodutsent Teet Margnaga, kes hiljuti oma abielu lahutanud oli.

Sel suvel nähti Tuulit, Arbot ja Monat koos pidu nautimas. Kuna Tuuli ega Arbo oma lahkuminekut kinnitanud ei ole, jääb õhku küsimuse, kas tegu võib-olla uue paariga või on tegu promoga saat “Tuuli Roosma mees” teisele hooajale?

Loe lähemalt Kroonikast

Kommentaarid puuduvad