Skandaali sattunud Taavi Libe ühestki tööotsast ilma ei jäänud: otsustasime, et jätkan ka ülikoolis tööd

uudised.ee

Peale avalikku ülestunnistust skandaali sattunud Taavi Libe teatas, et ükski tööots skandaali tõttu pooleli ei jäänud ning tal on võimalus jätkata oma tööd ka lektorina Tallinna Ülikoolis. ‘

Septembri alguses avalikustas Taavi Libe Facebooki postituses, et maadleb mitmete probleemidega nagu seksisõltuvus. Kuna Taavi Libe töötab Tallinna Ülikoolis lektorina, spekuleeriti meedias, kas Taavi üldse lektoritööd jätkata saab. 

Eesti filmi- ja teleauhindade galal antud intervjuus kinnitas Libe, et sel nädal kohtuti ülikooliga ning otsustati koostööd jätkata. Samuti jätkab Taavi oma tööd telesaate "Märgatud Eestis” ning Raadio 2 pärastlõuna saadete juures. “Seal on olnud tugi igati ja seal ma jätkan,” ütles Taavi, et ükski tele-ja raadiotöö skandaali tõttu katki ei jäänud.

 Vaata Taavi Libe intervjuud videost.

 

 

Peale avalikku ülestunnistust skandaali sattunud Taavi Libe teatas, et ükski tööots skandaali tõttu pooleli ei jäänud ning tal on võimalus jätkata oma tööd ka lektorina Tallinna Ülikoolis. ‘

Septembri alguses avalikustas Taavi Libe Facebooki postituses, et maadleb mitmete probleemidega nagu seksisõltuvus. Kuna Taavi Libe töötab Tallinna Ülikoolis lektorina, spekuleeriti meedias, kas Taavi üldse lektoritööd jätkata saab. 

Eesti filmi- ja teleauhindade galal antud intervjuus kinnitas Libe, et sel nädal kohtuti ülikooliga ning otsustati koostööd jätkata. Samuti jätkab Taavi oma tööd telesaate “Märgatud Eestis” ning Raadio 2 pärastlõuna saadete juures. “Seal on olnud tugi igati ja seal ma jätkan,” ütles Taavi, et ükski tele-ja raadiotöö skandaali tõttu katki ei jäänud.

 Vaata Taavi Libe intervjuud videost.

 

 

Kommentaarid puuduvad