Südamlik! Staarisaatesse kandideeriv Regina soovib täita oma kadunud isa unistuse

uudised.ee

Superstaarisaate teises eelvoorus kohtunike ette astunud Regina Tambekil on kaks unistust, mida ta saates osalemisega täita soovib –  saada lauljaks ning samuti realiseerida sellega oma kadunud isa unistus, kes samuti unistas lauljakarjäärist. 

Märjamaalt pärit 25-aastase Regiina sõnul on muusika saatnud teda kogu elu ning hetkel laulab ta igapäevaselt Märjamaa vabakoguduses. Tema abikaasa sõnul tähendab muusika Regiina jaoks kõike.  

Regiinal ning tema isal oli mõlemal sama unistus – saada lauljaks. Regiina isa osales omal ajal isegi Eesti Televisiooni lauluvõistluses “Kaks takti ette” ning saavutas seal kõrge 2. koha. Tema sõbranna sõnul näeb ta iga päev palju vaeva, et neid unistusi täita. 

Vaata videost, kuidas Regiinal avavoorus läks ja kas ta liikus unistustele sammukese lähemale. 

Kommentaarid puuduvad