Uudo Sepp teatab pisarsilmis oma lahkuminekust

Laulja ja ”Eesti otsib superstaari” seitsmenda hooaja võitja Uudo Sepp annab sotsiaalmeedia vahendusel teada oma lahkuminekust. Nimelt, sel aastal tuli avalikuks tema suhe suunamudija Kendra Katrina Könneliga, kellega nad on kursakaaslased ja õpivad Tallinna ülikoolis Balti filmi, meedia ja kunstide instituudis reklaami ning suhtekorraldust.

Kuid mis siis juhtus? Uudo Sepp räägib oma Instagram story’s, et nad olid Kendraga parasjagu Türgi reisil, kui kõik juhtus. ”Lihtsalt vahel inimesed ei saa omavahel läbi ja ehk ongi aeg endale keskenduda, ma pole seda kaua aega teinud. Tänan Kendrat, temaga aeg oli tore,” ütles Uudo sotsiaalmeedias. Loodame, et Uudo ei pea pikalt armuvalus piinlema ja soovime talle palju jõudu!

Samuti on meediast läbi käinud, et noored teevad koos taskuhäälingut nimega ”Haige tiks”, mille jaoks sai loodud ka samanimeline Youtube’i kanal. ”See unistuste täitumine. Mulle väga meeldib kaamerate ees olla,” kommenteeris Uudo aprilli algul Õhtulehele antud intervjuus. Kuidas koostöö noortel edasi kulgeb, seda näitab aeg.

 

Kommentaarid puuduvad