Birgit Sarrap Märten Männistele: ära karda endas seda pahapoissi näidata

uudised.ee

”Eesti otsib superstaari” teises eelvoorus astus kohtunike ette Märten Männiste, kes tegelikult on nii mõnelegi eestlasele juba tuttav. Nimelt, ta on lausa 10 aastat tagasi kohtuniku Birgit Sarrapiga lavalaudu jaganud Laulupealinna saates.

”See oleks väga tore saada kollane kaart ja siis jõuda nii kaugele, kui saatus on ette näinud,”sõnab superstaariks pürgiv Marten Männiste. Ta ütleb, et muusika on tema jaoks kõik, lausa elu mõte.

Männiste isa rääkis, et poeg õppis enne laulma kui rääkima. Kohtunikele Märteni esitus meeldis ja ta sai kollase kaardi järgmisesse vooru. Mihel Raud ütles, et Marten mõjub väga korrektsena. ”Meelelahutuse äris me tahame näha ikkagi midagi enamat,” lisas Mihkel ja ütles, et artistina on Märtenil väga isikupärane tämber, mille tunneks koheselt ära. Birgit julgustab tagasides Märtenit olema rohkem pahapoiss.

Vaata kogu esitust lähemalt siit.

Kommentaarid puuduvad