Kuhu jäi nali? Kauboi läks “Killumeistri” lavale tulirelvaga paugutama

Uues nalja- ja naerusaates „Killumeister“ võtab särav lauljanna Synne Valtri nõuks üles otsida Eestimaa parimad naljategijad-anekdoodivestjad ehk killumeistrid. Algab korralik huumorilahing, kus end tagasi ei hoita ning kilde ja killukesi lendab mitmetes erinevates Eestimaa paikades.

Asjatundliku žürii kaasabil selgitatakse saadete jooksul välja need, kelle etteasted on tõeliselt naljakad ja ka need, kelle omad toovad kaasa vaid piinliku õlakehituse. Lustliku anekdoodivõistluse lõpus ootab võitjat au, kuulsus ning loomulikult uhke tiitel „Killumeister 2021“.

Vaata videost saates kõlanud nalja ja otsusta ise, kas tegemist on hirmnaljaka või pigem piinliku etteastega!

Uues nalja- ja naerusaates „Killumeister“ võtab särav lauljanna Synne Valtri nõuks üles otsida Eestimaa parimad naljategijad-anekdoodivestjad ehk killumeistrid. Algab korralik huumorilahing, kus end tagasi ei hoita ning kilde ja killukesi lendab mitmetes erinevates Eestimaa paikades.

Asjatundliku žürii kaasabil selgitatakse saadete jooksul välja need, kelle etteasted on tõeliselt naljakad ja ka need, kelle omad toovad kaasa vaid piinliku õlakehituse. Lustliku anekdoodivõistluse lõpus ootab võitjat au, kuulsus ning loomulikult uhke tiitel „Killumeister 2021“.

Vaata videost saates kõlanud nalja ja otsusta ise, kas tegemist on hirmnaljaka või pigem piinliku etteastega!

Kommentaarid puuduvad