Reet Linna meelest on Eesti telekanalitel suur puudus: televiisor on ikka selleks, et meelt lahutada!

uudised.ee

Tuntud saatejuht Reet Linna väärtustab korralikku meelelahutust ning tema sõnul on Eesti telekanalites vähe mängulisust, sest televiisor täidab tema sõnul eelkõige meelelahutuslikul eesmärki.

Kuigi tänapäeval on erinevaid platvormid televisioonilt vaatajaid üle võtmas, on Reet Linna sõnul tema üks neist, kes kõiki kanaleid vaatab. Televisoonis on aga vähe meeleahutust, arvab Linna. "Rohkem võiks olla mängulisust ja ka muusikalist meelelahutust."

Linna sõnul meeldis talle kunagi väga saade ‘’Tantsud tähtedega’’. ‘’Aeg-ajalt vaatan ma isegi ‘’Rooside sõda,’’ ütles Linna naerdes ning lisas, et Kristjan (Jõekalda) on tema meelest väga tore inimene.

Vaata intervjuud Reet Linnaga videost!

Kommentaarid puuduvad