Uudo Sepa endine kallim süüdistab meest vägivallas: ei ole kordagi kedagi lükanud!

uudised.ee

Laulja Uudo Sepa sõnul on tema suhe ja kooselu suunamudija Kendra Katrina Könneliga läbi saanud. Noored, kes alles tänavu kevadel kokku kolisid, suundusid alles hiljuti ühisele Türgi reisile, mis lõppeski ootamatu plahvatusega, nii et Kendra juba varem reisilt koju naases. Lisaks süüdistas neiu Uudot sotsiaalmeedias lähisuhtevägivallas, ent on tänaseks kõik selleteemalised postitused ja story'd eemaldanud.

Väidetavalt jagas Kendra oma Instagramis, et Uudo olevat teda lükanud nii, et neiu kukkus vastu lauda ja oli seepeale sunnitud Türgist põgenema. Ajakirjanikega suheldes aga eitas Kendra kõike ja kustutas kõik selleteemalised postitused ning sisu.

Esialgu eitas vägivalda ka Uudo ise, ent soostus lõpuks Kroonikale kommentaari andma. "Ei ole kordagi teda lükanud. Kendra hoidis minust kinni, tõmbasin oma käe ära ja selle tagajärjel ta kukkus," ütles Uudo.

"Ma ei ole kunagi haiget tahtnud kellelegi teha. Kui nägin, et ta kukkus, siis kutsusin koheselt arsti. Seda igaks juhuks, arst kontrollis ja kõik oli hästi!" lisas laulja.

Noored ei jälgi teineteist ka enam Instagramis ning on kustutanud kõik ühised pildid. 

Kommentaarid puuduvad