Video! Iiris Vesik avaldab üllatava detaili lapsepõlvest: ma armusin juba 3-aastaselt oma iluideaali

uudised.ee

TV3 Play saates "Minu esimene..." käis külas lauljatar Iiris Vesik, kes on elanud aastaid hoopis Londonis. Ta rääkis meile lähemalt oma esimesest armumisest, murtud südamest ja kogemusest, mis pani väga väikese Iirise südame kiiremini põksuma. Samuti meenutas ta oma esimest kohtumist oma praeguse elukaaslasega.

''Minu ema pärandas mulle iluideaali, milleks olid tumedad juuksed ja sinised silmad. Kui ma olin 3-aastane, siis ma käisin tantsu- ja lauluringis ning ma leidsin sealt poisi, kellel olid tumedad juuksed ja sinised silmad. Ma armusin meeletult ja kui ma koju tulin, siis ma sain rääkida emale, et oh, milline poiss. Ta on nii elav, nii kaunis, tal on heledad silmad ja tumedad juuksed, aga ta mõnikord kakab püksi, sest ta on kolmene nagu mina,'' meenutab Iiris humoorikat esimest armumist.

Ühtlasi räägib ta meile ka oma esimesest murtud südamest. ''Minu esimene murtud süda käis kaasas minu esimese kirjutatud lauluga. Kui ma olin 10-aastane, ma juba siis unistasin lauljakarjäärist, hakkasin vaikselt kirjutama lugusid ja sõnu. Mul oli üks lugu, mida ma tohutult fännasin ja selleks oli Nelly Furtado ‘’I’m like a bird’’. Samal ajal mul oli crush, ma olin neljandas klassis ja see poiss oli viiendas ning ma ootasin klassidevahelist diskot. Lõin end üles ja läksin saali, aga ta tantsis seal oma tüdrukuga,'' meenutab lauljatar esimest korda, kui ta tundis armastuse pärast südamevalu.

Vaata kogu episoodi Iiris Vesikuga lähemalt siit.

Kommentaarid puuduvad