Petmine? Triinu-Liis McNairn kommenteerib kuulujutte: me oleme endiselt Justiniga koos!

uudised.ee

Anonüümne allikas vihjas Buduaarile, et sisuloojad Justin ja Triinu-Liis on lahku läinud. Muuhulgas olevat Triinu-Liisi nähtud hoopis teise mehe embuses purupurjus autost väljumas. 

Triinu-Liis ja Justin kohtusid sotsiaalmeedia platvormil Tiktok, kust sai alguse noorte suhtlus ning armulugu. Kuna Justin elas aga Austraalias ja Triinu-Liis Eestis, otsustaski noormees möödunud aasta detsembris Eestisse tulla, et kallimaga koos olla. Abieluavaldus anti sisse täpselt 30 päeva hiljem jaanuaris.

Nüüd aga levivad kuuldused, et justkui pealtnäha idülliline kooselu on karile jooksnud ja vihje kohaselt olevat Triinu-Liis endale hoopis teise mehe leidnud.

“Kõnealusel öösel tulin ma ööklubist töölt. Mul oli olnud raske õhtu, mis päädis emotsionaalse murdumisega. Ma helistasin oma heale sõbrale, kes pakkus mulle abi transpordiga ning viis mu koju. Mu sõber lohutas mind ja kallistas mind autos, sest ma nutsin. See breakdown (murdumine – toim) oli isiklikel põhjustel, kuid polnud seotud Justiniga,” kommenteerib Triinu-Liis McNairn tekkinud kuuldusi.

“Me oleme Justiniga endiselt koos ja jätkuvalt abielus, vaatamata viimasel ajal levinud kuulujuttudele, justkui oleksime lahus,” lisab ta.

Loe pikemalt portaalist Kroonika.

Kommentaarid puuduvad