Täna
19. okt
4...9
-3...7
Homme
20. okt
2...12
-2...7

Meelelahutus

Tuntud telenägu Maire Aunaste otsib tööd

Foto: Rauno Volmar/Delfi
10:02 21. september 2021

Tuntud ja armastatud teletäht Maire Aunaste otsib sotsiaalmeedias tööd. Kevadel töötas telediiva Maalehes ajakirjanikuna, kuid tema tööleping lõpetati. See aasta on olnud Aunaste jaoks sündmusterohke, kuna mitmed elu keerdkäigud on tema teele sattunud. Sellest hoolimata on vaja selg sirgeks lüüa ja uhkelt edasi sammuda.

Kevad algas Maire Aunaste jaoks lausa skandaalselt. Aprilli algul jäi ta politseile vahele, kuna ta tabati valge Subaru roolist purjuspäi. Nüüd on otsustanud tuntud telenägu elus uue lehe keerata, et teha seda, mis tema hinge toidab.

''Tere! Kui Eestis on mõni ajakirjanduslik väljaanne, mis vajaks kirjutatajat, siis julgen vastu võtta iga väljakutse. Kuna olen nüüdsest vaba nagu lind, võin lennata igasse Eestimaa nurka... Ja kui vaja- pesa punuda! Elu on läinud nii karmiks, et luksust olla töötu endale enam lubada ei saa,'' kirjutab Aunaste oma sotsiaalmeedias.

Vaata kogu postitust siit.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!