Video! ''Poissmeeste peo'' Kevin muutus rassistlikuks ja väljendas selgelt vastumeelsust mustanahaliste vastu

uudised.ee

Uues TV3 kohtingusaates ''Poissmeeste pidu'' otsivad neli noormeest just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Teleekraanile jõuab saade alles septembri lõpus, kuid hetkel saab seda juba vaadata veebikeskkonnas GO3. Neljas osa toob vaatajate ette pankrotistunud ärimehe Kevini, kes väljendab selgelt vastumeelsust mustanahaliste vastu.

Kogu tegevus toimub basseinis, kus noored napsitavad ja vestlevad erinevatel teemadel. Kevin uurib kõikidelt tüdrukutelt, mis tööd nad teevad. Halba nalja üritas ta Mehhiko päritoluga Leila peal, kes ei jõudnud küsimusele vastatagi, kui juba Kevin eksis tema rahvusega ning pakkus, et ta on Aafrikas giid. See nali tekitas teistes tüdrukutes ebamugavust ja Leila parandas viisakalt poissmeest öeldes, et ta eksis tema rahvusega ja töötab hoopiski siseviimistlejana. 

Poissmees ei vabanda ja leiab veel õigustust. Kevinini sõnul ei ole Leila Eesti nimi ja see on tema arvates suisa kole, noormees ütleb, et Eestis on ilusad nimed nagu Linda ja Kerttu. Peame vist Kevinile meelde tuletama, et Leila on tegelikult väga levinud nimi eestlaste seas. See on uhkelt esindatud vanemas generatsioonis ja paljud vanavanemad kannavad just seda kaunikõlalist nime.

Vaata kogu situatsiooni lähemalt videost.

Uues TV3 kohtingusaates ”Poissmeeste pidu” otsivad neli noormeest just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Teleekraanile jõuab saade alles septembri lõpus, kuid hetkel saab seda juba vaadata veebikeskkonnas GO3. Neljas osa toob vaatajate ette pankrotistunud ärimehe Kevini, kes väljendab selgelt vastumeelsust mustanahaliste vastu.

Kogu tegevus toimub basseinis, kus noored napsitavad ja vestlevad erinevatel teemadel. Kevin uurib kõikidelt tüdrukutelt, mis tööd nad teevad. Halba nalja üritas ta Mehhiko päritoluga Leila peal, kes ei jõudnud küsimusele vastatagi, kui juba Kevin eksis tema rahvusega ning pakkus, et ta on Aafrikas giid. See nali tekitas teistes tüdrukutes ebamugavust ja Leila parandas viisakalt poissmeest öeldes, et ta eksis tema rahvusega ja töötab hoopiski siseviimistlejana. 

Poissmees ei vabanda ja leiab veel õigustust. Kevinini sõnul ei ole Leila Eesti nimi ja see on tema arvates suisa kole, noormees ütleb, et Eestis on ilusad nimed nagu Linda ja Kerttu. Peame vist Kevinile meelde tuletama, et Leila on tegelikult väga levinud nimi eestlaste seas. See on uhkelt esindatud vanemas generatsioonis ja paljud vanavanemad kannavad just seda kaunikõlalist nime.

Vaata kogu situatsiooni lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad