Brigitte Susanne Hunt unistab ühe tuntud näitlejaga koos mängimisest: ma maksaksin peale selle eest!

uudised.ee

EFTA galal oli otseloomulikult kohal ka alati särav ja glamuurne Brigitte Susanne Hunt, kellelt uurisime, kui suur televisiooni- ja filmisõber ta ise on. Muuhulgas avaldas Hunt, et ta on tüdinenud alati sarnaste rollide mängimisest ning et tal on üks lemmiknäitleja, kellega koos mängimisest unistab ta kohe nii väga, et on nõus ise peale maksma.

EFTA galal oli otseloomulikult kohal ka alati särav ja glamuurne Brigitte Susanne Hunt, kellelt uurisime, kui suur televisiooni- ja filmisõber ta ise on. Muuhulgas avaldas Hunt, et ta on tüdinenud alati sarnaste rollide mängimisest ning et tal on üks lemmiknäitleja, kellega koos mängimisest unistab ta kohe nii väga, et on nõus ise peale maksma.

Kommentaarid puuduvad