Video! USA telenägu Jimmy Fallon võttis oma jutusaates sihikule Kersti Kaljulaidi

uudised.ee

USA üks populaarsemaid telenägusid Jimmy Fallon võttis sel nädalal oma jutusaates teemaks New Yorgis toimuva ÜRO peaassamblee ning tegi nalja ka erinevate riigipeade üle. Üllataval kombel oli jäänud talle silma ka meie president Kersti Kaljulaid.

Fallon fantaseeris, kuidas erinevad riigipead peaassambleel teistega vestlust alustaksid. Kuna Kaljulaidist oli leitud ametifoto, kus ta on eriti kurja ilmega, siis oletas Fallon, et Eesti president alustaks suhtlust ka tõsistes toonides. "Sa näed nõrk välja, see tüütab mind," pakkus saatejuht Kaljulaidi esimesteks sõnadeks, kui ta vestlust alustab.

Saates võeti sihikule ka Läti ja Soome riigipead. Näiteks põhjanaabrite presidenti Sauli Niinistöd kõrvutas Fallon koomiksitest tuntud pahalase Jokeriga.

[embed]https://youtu.be/GcponN8IC8g?t=334[/embed]

Kommentaarid puuduvad