Eksklusiivne intervjuu! “Poissmeeste peo” Kevin: mäletan kõike häguselt, sest olin lädramälus

uudised.ee

Uues TV3 kohtingusaates „Poissmeeste pidu“ otsivad neli noormeest just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Teleekraanile jõuab saade alles septembri lõpus, kuid hetkel saab seda juba vaadata veebikeskkonnas GO3. Üheks osaliseks on Kevin Kadakas, kellega kohtusime, et teha eksklusiivne intervjuu.

Kevin on 24-aastane pankrotistunud ärimees, kes tuli saatesse peale seda, kui üks "Rannamaja" osalistest talle ankeedi saatis. Mehe sõnul saabus ta castingule otse peolt ja oli siiralt üllatunud, kui ta saatesse valiti. Naljatledes tsiteeris Kevin üht Onu Bella lugu: "Mul on häbi, mida olen teinud".

Pidu ja salvestamist mäletab Kevin enda sõnul ähmaselt. "Ma ei ole igas tükis päris mina ise, aga eks ma üritan selle alkoholi kaela ajada. Ma mäletan ähmaselt, et kaamerad olid ja rohkem ei midagi," sõnab ta. Isegi eredamaid seiku võtteprotsessist on mehel keerukas meenutada, sest kõik on hägune.

Uurisime mehelt, kas mõni neiu oleks olnud ka sobilik suhte loomiseks ja miks ikkagi õnnestunud tal endale kaaslast leida? "Kui sa oled terve saateperioodi vältel lädramälus, kes mind tahab?" sõnab mees õrna nukrustooniga. 

Kas mees kardab ka võimalikku kriitikat, mis pärast saate eetrisse minekut võib vallanduda ja kas ta ka kahetseb midagi, vaata juba videost!

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3379991[/embed]

Kommentaarid puuduvad