Isehakanud loodusterapeut viis Taavi Libe peal läbi energiaanalüüsi: sa oled valelik inimene

uudised.ee

Kohtutäituri karjääris kannapöörde teinud Vaike, kes otsustas hakata loodusterapeudiks, teeb Taavile energiaanalüüsi, millest selgub, et kõritšakra on Taavil paigast ära. See viitab sellele, et Taavi on justkui valelik inimene.

Vaike imemasin annab 23 leheküljelise raporti sinu energiaväljade, erinevate tšakrate jne kohta. Raportist selgubki, et Taavil on kõritšakra paigast ära, mis viitab sellele, justkui poleks ta üdini aus.

Küsimuse peale, kas Taavi on koroonavakstiini saanud, vastab saatejuht jaatavalt, mis korraks Vaike ära ehmatab.

Naine uurib, kui värskelt see tehtud on, sest tema hinnangul on vaktsiin värskelt tehtuna teistele nakkav.

"Märgatud Eestis" on TV3 eetris juba täna kell 20!

Kohtutäituri karjääris kannapöörde teinud Vaike, kes otsustas hakata loodusterapeudiks, teeb Taavile energiaanalüüsi, millest selgub, et kõritšakra on Taavil paigast ära. See viitab sellele, et Taavi on justkui valelik inimene.

Vaike imemasin annab 23 leheküljelise raporti sinu energiaväljade, erinevate tšakrate jne kohta. Raportist selgubki, et Taavil on kõritšakra paigast ära, mis viitab sellele, justkui poleks ta üdini aus.

Küsimuse peale, kas Taavi on koroonavakstiini saanud, vastab saatejuht jaatavalt, mis korraks Vaike ära ehmatab.

Naine uurib, kui värskelt see tehtud on, sest tema hinnangul on vaktsiin värskelt tehtuna teistele nakkav.

“Märgatud Eestis” on TV3 eetris juba täna kell 20!

Kommentaarid puuduvad