TOP 5: Eesti teleajaloo kõige skandaalsemad intiimhetked!

uudised.ee

Peagi jõuab televaatajateni uus reality show ''Poissmeeste pidu'', mille sisu on tekitanud juba enne teleeetrisse jõudnud poleemikat. Kuuldavasti on ka selles saates intiimhetki ja selle valguses otsisime üles teleajaloo skandaalsemad kaadrid, kus osalejad on hüpanud linade vahele hullama.

Arhiivist  vaadates tundub, et eestlased ei olegi olnud nii tagasihoidlikud teleekraanil. Kirehoos on mitmed kaamerad ära unustanud ja tegude kallale asunud. Kuid millised on Eesti ajaloo seni kõige skandaalsemad intiimkaadrid?

1) ''Poissmeeste pidu'': Tiktoki-Tanel ja Carole

Uues TV3 kohtingusaates „Poissmeeste pidu“ otsivad neli noormeest just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Teleekraanile jõuab saade alles septembri lõpus, kuid hetkel saab seda juba vaadata veebikeskkonnas GO3. Tanel napsab endale esimeses episoodis kaaslaseks Elise, kuid osaleja napsab Carole ta hoopiski endale ja üheskoos jõutakse lõpuks ka hotellituppa voodirõõme jagama.

Hommikul peavad nii neiud kui noormehed otsustama, kas nad leidsid endale saatest kaaslase, kellega koos lahkuda. Carole tundis Taneli vastu tõsist tõmmet ja otsustas hommikul teda fuajeesse ootama jääda. Aga kas ka Tanel sama tundis?

2) ''Rannamaja'': Helen ja Toomas legendaarne ''hambapesu''

''Rannamaja" endine hooaeg algas tõepoolest pauguga! Koheselt teineteise vastu sümpaatiat tundnud Toomas ja Helena ei suutnud iha tagasi hoida ning läksid juba saate esimestel võttepäevadel vannituppa intiimsust otsima. ''Vannitoas on väidetavalt ainult mikrofonid, mitte kaamerad, sellepärast me sinna läksime. Kui me õhtul Toomasega kaisus magame ja ma talle ütlen, et mul on täiesti märg juba, eks see kõik salvestatakse ka üles, aga me ei saa midagi sinna parata,'' nentis Helena.



3) ''Rannamaja'': Kristo ja Kerli

Võib öelda, et ''Rannamaja'' on tekitanud lausa sensatsiooni, sest pea kõiki osalejaid tuntakse tänaseni tänaval ära. Esimeses hooajas nägid televaatajad ekraanidel olukorda, kus osalejad Kristo ja Kerli vahekorras olid. Noored ise ei kahetsenud enda sõnul mitte midagi, kuigi kogu olukord oli nende jaoks veidi ähmane. Saate lõpuosas tuli välja, et Kristo ja Kerli seksuaalne kontakt ei jäänud vaid ühekordseks, vaid "Rannamajas" astusid nad vahekorda hoopis neljal korral!



4) "Salasuhe": osaleja Asmo jagas voodit Tea ja Kristiga

2003. aastal oli eetris tõsielusaade "Salasuhe", kus osaleja Asmo sai voodirõõme jagada suisa kahe kaunitari Tea ja Kristiga. Kuigi toona ütles Asmo, et tema on tagasihoidlik ja kaamerate ees midagi korraldama ei hakka, hüppas ta ikka kahe naisega voodisse. Osaleja Tea tunnistas, et tema jaoks oli romantiline öö voodis koos teise naise ja mehega esimene. Noored jäid toona väga kidakeelseks, aga andsid mõista vaid, et nende kolme vahel jätkus hellitusi ja õrnusi.

5) Tõsielusaate "Farm": Gabrieli ja Ilona

2003. aastal jõudis teleekraanile Eesti üks skandaalsemaid tõsielusaateid "Farm", kust eriti tuntuks sai Gabriel Kubjas. Saade on küll täielik ajalugu ja seda mäletab pigem vanema generatsiooni rahvas, kuid ka seal leidis aset intiimne seiklus. Alguses intiimhetkedest keeldunud Farmi-Gabriel asus siiski kolmandal ööl tegudele. Gabriel kommenteeris ise kogu olukorda lausega - katus sõitis minema. Tema sõnul olid nad lätlase Ilonaga tõepoolest vahekorras. ''Lätlane oli rahul. Mina olin rahul. Aga naabrid polnud, nad tõstsid hommikul kisa," rääkis Gabriel toona meeidale.

Kommentaarid puuduvad