Õigustatud? Ettevõte lõpetas Brigitte Susanne Hundi pidevate probleemide tõttu koostöö

uudised.ee

Tuntud kodumasinate firma Delimano lõpetas koostöö Brigitte Susanne Hundiga, sest ettevõttet häirisid pidevad rahulolematused ja kriitikanooled kodumasinate suunas. 

Hunt andis selle nädala alguses oma jälgijatele Instagramis teada, et koostööfirmalt Delimanolt tasuta saadud kohvimasin ning kuumaõhufritüür on lühikese kasutamise järel katki läinud.  Brigitte kriitikaga samastusid mitmeid jälgijad, kes tõdesid, et ka neil on probleeme Delimano toodetega. 

Kui sisulooja muret Delimanole kurtis, andis firma esindaja teada, et neil on Hundi kaeblemisest kõrini ning lõpetavad sisuloojaga koostöö. Hilem selgus, et koostöö lõpp kahe osapoole vahel oli algatatud ühe Delimano töötaja poolt.

Loe täpsemalt Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad