Võimas! 5MIINUST avaldas uue animeeritud videosingli „koptereid“

5MIINUST avaldas sügiskaamose vastu võideldes kangelasliku ja värvilise animeeritud videosingli „koptereid“. Loo muusika autoriteks on bändipoistele lisaks Leo Jupiter, Sten Sheripov ja Gevin Niglas, lüürika 5MIINUST! Video joonistas BOP Animation. 

Eile esitleti „koptereid“ suurejooneliselt Solarise Apollo Kinos, kus ekraanil toimuvat saatsid võimsad valgus- ja eriefektid ning avaldati veel mitu bändiga seotud uudist. Nimelt juhatab värske laul ja animeeritud stiil sisse sel aastal ilmuva  5MIINUST koomiksiraamatu ning sellele lisaks on alates tänases terve sügis võimalik Tallinnas sõita 5MIINUST trammiga. „koptereid“ kangelastega disainitud tramm nr2 sõidab marsruudil Kopli – Suur-Paala.

5MIINUST on sügisel kulmineeruvaid projekte ette valmistanud juba päris pikalt.

Estoni Kohver: „Tegime seda laulu umbes aasta ja 1 kuu. See on kõige kauem valminud lugu, mis meie sahtlist on olnud. See on lugu, mis on pannud bändichatist liikmeid lahkuma ja lugu, mis on meid bändina taaskord rohkem ühte sidunud.“

Põhja Korea sõnul tähendab värske singel kahtlemata uut etappi bändi kultuuriloos: „On absoluutselt vägev, et üks 5MIINUST lauluke ei valmi enam varvas mättas põlve otsas, vaid ulatusliku grupitööna eri riikide oma eriala spetsialistide loomekambrites – helimudijad, promobossid ning videograafid, kellest viimaste rollis seekord esmakordselt auväärt ja töökad animekunstnikud!“

5MIINUST „koptereid“ video on kummardus Jaapani animatsioonile ja koomiksitele. Video režissööriks on Mikk Mägi, produtsendiks Jaagup Metsalu ja tootjaks BOP Animation. Traditsioonilises 2D joonisanimatsioonitehnikas lahendatud muusikavideo paigutab 5MIINUSE bändiliikmed düstoopilisse tulevikumaailma, kus nad kehastavad vangi mõistetud superkangelasi, kel seisab ees viimane võitlus kurjuse vastu. Kangelaste märulit täis teekonnal jõuab heita pilgu ka nende minevikule.

Kuula 5MIINUSE uut lugu siit:

5MIINUST avaldas sügiskaamose vastu võideldes kangelasliku ja värvilise animeeritud videosingli „koptereid“. Loo muusika autoriteks on bändipoistele lisaks Leo Jupiter, Sten Sheripov ja Gevin Niglas, lüürika 5MIINUST! Video joonistas BOP Animation. 

Eile esitleti „koptereid“ suurejooneliselt Solarise Apollo Kinos, kus ekraanil toimuvat saatsid võimsad valgus- ja eriefektid ning avaldati veel mitu bändiga seotud uudist. Nimelt juhatab värske laul ja animeeritud stiil sisse sel aastal ilmuva  5MIINUST koomiksiraamatu ning sellele lisaks on alates tänases terve sügis võimalik Tallinnas sõita 5MIINUST trammiga. „koptereid“ kangelastega disainitud tramm nr2 sõidab marsruudil Kopli – Suur-Paala.

5MIINUST on sügisel kulmineeruvaid projekte ette valmistanud juba päris pikalt.

Estoni Kohver: „Tegime seda laulu umbes aasta ja 1 kuu. See on kõige kauem valminud lugu, mis meie sahtlist on olnud. See on lugu, mis on pannud bändichatist liikmeid lahkuma ja lugu, mis on meid bändina taaskord rohkem ühte sidunud.“

Põhja Korea sõnul tähendab värske singel kahtlemata uut etappi bändi kultuuriloos: „On absoluutselt vägev, et üks 5MIINUST lauluke ei valmi enam varvas mättas põlve otsas, vaid ulatusliku grupitööna eri riikide oma eriala spetsialistide loomekambrites – helimudijad, promobossid ning videograafid, kellest viimaste rollis seekord esmakordselt auväärt ja töökad animekunstnikud!“

5MIINUST „koptereid“ video on kummardus Jaapani animatsioonile ja koomiksitele. Video režissööriks on Mikk Mägi, produtsendiks Jaagup Metsalu ja tootjaks BOP Animation. Traditsioonilises 2D joonisanimatsioonitehnikas lahendatud muusikavideo paigutab 5MIINUSE bändiliikmed düstoopilisse tulevikumaailma, kus nad kehastavad vangi mõistetud superkangelasi, kel seisab ees viimane võitlus kurjuse vastu. Kangelaste märulit täis teekonnal jõuab heita pilgu ka nende minevikule.

Kuula 5MIINUSE uut lugu siit:

Kommentaarid puuduvad