Armas klõps! Silvia Ilves: teate, see on kõige ilusam kingitus kuulajalt 

uudised.ee

Tšellist Silvia Ilves postitas oma sotsiaalmeediasse armsa foto oma pisikese fänniga. Silvia sõnul on siiraim kingitus see, kui saad olla inspiratsiooniallikas tulevase põlvkonna esindajatele. 

Silvia postitas oma Instagrami:

"Ma ei lase sinust lahti. Ma tahan, et sa jääksid siia... ", ütles magusasti kallistav tüdruk. Tema õpib Pärnus tšellot mängima ning ta on varemgi mu kontserte kuulamas käinud.

Teate, see on kõige ilusam kingitus kuulajalt - olla inspiratsiooniallikaks tulevase põlvkonna esindajale, andes jätkusuutlikku huvi ja soovi pilliõpinguga kõrgele, kaugele lennata!

Eestis on pühendunud noori pillimängijaid kahjuks pigem vähemuses, sest töö ja vaev, mida tippmuusikuks saamiseks ära teha tuleb, on meeletu. Tänapäeva maailmas on lastel kohutavalt palju toredamaid ja lihtsamaid tegevusi, kiusatusi, millega oma aega sisustada ning mis pärsib kutsumusele pühendumust. Suur osa annab alla teismeeas. Olles peagi ka teismeliste laste ema, arvestan, et mul tuleb osata säilitada ja kasvatada siiani saavutatud huvi pillimängu vastu.
Ja see tänulik tüdruk siin esindab sedasama haruldast osa lastest, kes tunneb oma muusikaõpinguga tegelemisest siirast rõõmu! "

 

 

Kommentaarid puuduvad