Hitihoiatus! Multitalent Kethi Uibomägi esitas eksootilises keeles erilise laulupala

uudised.ee

"Kethi emmega Gruusias" kolmas osa jõuab juba täna õhtul taas televaatajateni. Kethi ja tema ema Meeli võtavad ette mägise teekonna Kahhetisse Shumi veiniistandusse ja lisaks kuuleb saates multitalenti Kethit laulmas Gruusia keeles.

Kethi ja tema ema Meeli võtavad ette mägise teekonna Kahhetisse Shumi veiniistandusse. Teekonnal tuleb hakkama saada nii agressiivsete mesilaste kui lehmadega. Mägedes asuv kohvik on aga kõike muud kui blondid oskasid ette kujutada. Pikalaua õhtusöök ning sajad toostid avavad Kethi häälepaelad ning ta esitab tänutäheks kauni gruusiakeelse laulu, mis kohalikud hingetuks võtavad. Vaata kogu esitust lähemalt videost.

"Kethi emmega Gruusias" täna õhtul kell 20.00, ikka Kolmes!

[embed]

Kommentaarid puuduvad