Must hobune? 5MIINUST kaalub Eesti Laulul osalemist: meil on materjali

uudised.ee

Eile õhtul esitas Eesti räpi lipulaev 5MIINUST Tallinnas Solarise Apollo kinos uue loo «Koptereid» muusikavideot. Püüdsime mehed kinni ja uurisime, kust ammutati uue video jaoks inspiratsiooni ning millised on nende tulevikuplaanid.

Eile esitleti „koptereid“ suurejooneliselt Solarise Apollo Kinos, kus ekraanil toimuvat saatsid võimsad valgus- ja eriefektid ning avaldati veel mitu bändiga seotud uudist. Nimelt juhatab värske laul ja animeeritud stiil sisse sel aastal ilmuva  5MIINUST koomiksiraamatu ning sellele lisaks on alates tänasest terve sügis võimalik Tallinnas sõita 5MIINUST trammiga. „koptereid“ kangelastega disainitud tramm nr 2 sõidab marsruudil Kopli – Suur-Paala.

5MIINUST „koptereid“ video on kummardus Jaapani animatsioonile ja koomiksitele. Video režissööriks on Mikk Mägi, produtsendiks Jaagup Metsalu ja tootjaks BOP Animation. Traditsioonilises 2D joonisanimatsioonitehnikas lahendatud muusikavideo paigutab 5MIINUSE bändiliikmed düstoopilisse tulevikumaailma, kus nad kehastavad vangi mõistetud superkangelasi, kel seisab ees viimane võitlus kurjuse vastu. Kangelaste märulit täis teekonnal jõuab heita pilgu ka nende minevikule.

Mõte luua muusikapalale anime-stiilis video sündis just loo enda tõttu ning poisid on video üle väga uhked. Kokku võttis kogu protsess kauem kui 10 kuud ja tulemus on lihtsalt fantastiline.

Intervjuus paljastasid nad lisaks, kes on nende enda lemmikmultifilmikangelased ning kas tõesti võiksid nad osaleda Eesti Laulul ja Eurovisioonil. 

Vaata täpsemalt videost!

[embed]

Kommentaarid puuduvad