Homme
22. okt
5...9
3...8
Ülehomme
23. okt
3...7
1...7

Meelelahutus

Päris krõbe! Merylin Nau paljastas, kui palju raha ta koostööde eest küsib 

Foto: TV3
12:01 24. september 2021
Autor: uudised.ee

Suunamudija Merylin Nau teatas, et on otsustanud panna paika kindlad piirid koostööpakkumistele ning ütles muuhulgas, et ei kavatse oma Instagrami reklaamiplavormiks teha. 

Nau avaldas Instagramis, et ei kavatse enam võtta vastu ühtegi koostööd, mis ei lähe kokku tema elustiiliga. Suunamudija, kel Instagramis 37 000 jälgijat, lisas, et tal on loodud pikem nimekiri pakettidest sotsiaalmeedias, mille vahel brändid, kes koostööd soovivad, valida saavad. 

Pakettide hind on aga päris krõbe - hinnad algavad alates 800 eurost postituse kohta. Naise sõnul ei tee ta aga ainult postitust, vaid ka turundust. Merylini sõnul lõppevad pakettide hinnad nelja- ja suisa viiekohaliste summadega, olenevalt kokkuleppest ja kampaania pikkusest. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!