PWR Hit Radio tegi 5MIINUSE poistele eriti rämmar üllatuse

Eile õhtul esitas Eesti räpi lipulaev 5MIINUST Tallinnas Solarise Apollo kinos uue loo «Koptereid» muusikavideot. Pealtnägijad kommenteerisid, et midagi nii võimast pole ammu nähtud. Suurejoonelise sündmuse puhul tegi Power Hit Radio tiim poistele üllatuse ja kinkis neile uue loo pealkirjaga pitsid.

5MIINUST avaldas sügiskaamose vastu võideldes kangelasliku ja värvilise animeeritud videosingli „koptereid“. Loo muusika autoriteks on bändipoistele lisaks Leo Jupiter, Sten Sheripov ja Gevin Niglas, lüürika 5MIINUST! Video joonistas BOP Animation. Eile esitleti „koptereid“ suurejooneliselt Solarise Apollo Kinos, kus ekraanil toimuvat saatsid võimsad valgus- ja eriefektid ning avaldati veel mitu bändiga seotud uudist. Nimelt juhatab värske laul ja animeeritud stiil sisse sel aastal ilmuva  5MIINUST koomiksiraamatu ning sellele lisaks on alates tänases terve sügis võimalik Tallinnas sõita 5MIINUST trammiga. „koptereid“ kangelastega disainitud tramm nr2 sõidab marsruudil Kopli – Suur-Paala.

5MIINUST on sügisel kulmineeruvaid projekte ette valmistanud juba päris pikalt. Estoni Kohveri sõnul tegid nad seda laulu umbes aasta ja üks kuu. ''See on kõige kauem valminud lugu, mis meie sahtlist on olnud. See on lugu, mis on pannud bändichatist liikmeid lahkuma ja lugu, mis on meid bändina taaskord rohkem ühte sidunud,“ sõnas ta.

Vaata lähemalt, millise eriti rämmar üllatuse tegi PWR Hit Radio tegi 5MIINUSE poistele.

 

Kommentaarid puuduvad