Homme
22. okt
5...9
3...8
Ülehomme
23. okt
3...7
1...7

Meelelahutus

Kristjan Jõekaldale tehti otse-eetris vahva kingitus

11:00 25. september 2021

Eile jõudis eetrisse “Teet, Kristjan ja sõbrad” teine otse-saade. Vaatajad said mängida kaasa ja võita auhinda vahvates mängudes ning saates käis külas ka Arlet Palmiste, kes Kristjanile hiljutise sünnipäeva puhul vahva kingituse otse-eetris üle andis. 

Arlet Palmiste tuli stuudiosse koos näitleja Mihkel Tikerpaluga, et rääkida Palmiste lavastatud etendusest "Palusalu". Enne, kui jõuti teema kallale asuda palus Arlet sõna: "Ma tahtsin Krisjtjan Jõekaldat õnnitleda tema hiljutise sünnipäeva puhul, kuhu ma ei jõudnud," rääkis Palmiste. Palmiste selgitas otse-eetris, et neil oli "Palusalu" etenduse peaproov, kust ta lihtsalt ei saanud kõrvale hiilida. 

"Ma võtsin kaasa sulle ka sünnipäevakingi. Kiirelt annan üle tööriistakohvri, sest ma tean, et suuremat meistrimeest pole, kui sina ei ole," ütles Palmiste ja võttis tõõriistakohvrist välja sildi, kus peal seisis: "Kui mees ütleb, et teeb, siis ta ka teeb. Pole vaja iga 6 kuu tagant meelde tuletada".

"Ja loomulikult võtsin kaasa ka ohutuslindi, sest kui sina midagi teed, tuleb tõmmata 200 meetrit raadiust vähemalt vabaks. See on siis sulle palun, sünnipäevaks, kallis sõber, palju õnne!" 

Rõõmusuil Kristjan tänas Palmistet. "Ma võtsin sulle omakorda kaasa alles jäänud kartulisalatit ja singirulle, nii et pärast saad sealt kätte. Valvelauast," naljatas Kristjan. 

Vaata Teedu ja Kirstjani uut reedeõhtust saadet TV3 Playst. 

 

 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!