Mihkel Raud superstaarisaatest: meil on sel aastal tase erakordselt kõrge

uudised.ee

Täna õhtul jõudis vaatajateni „Eesti otsib superstaari“ lavavoor. Ligi 70 superstaariks pürgijat asusid tänases saates võistlustulle stuudiovooru koha nimel. Õige valiku tegemine oli kohtunike jaoks keeruline ning seda tõdes ka kohtunik Mihkel Raud.

Saate esimeses voorus tulid noored lauljad kohtunike ette viieliikmeliste gruppidena. Igaüks esitas kohtunikele ühe laulu. Peale lauljate esitusi tegid kohtunikud otsuse, kes grupist järgmisesse vooru edasi pääseb.

Ühe grupi puhul oli kohtunike otsuse tegemine eriti keeruline. "Meil on sel aastal eriti kõrge tase," tõdes Mihkel enne kui lauljatele otsuse teatavaks tegi. Kohtunikel oli võimalus lasta vaid teatud arv osalejad edasi. Olenemata Mihkli tõdemusest, pääsesid kõik nende lauljate seast edasi. Järgmises voorus ootas lauljaid duett. 

Vaata grupi esimese vooru esitust videost. 

Kommentaarid puuduvad