Rannamaja-Hanna tekitas “Poissmeeste peol” pahandust: mina ei teadnud, et tal on keegi!

uudised.ee

Sellel nädalal jõuab TV3 vaatajateni ''Poissmeeste pidu'', kus neli noormeest otsivad just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Hetkel saab kõiki osasid vaadata veebikeskkonnas GO3. Neljandas osas näeb ka tõsielusaadete fännidele tuttavat Rannamaja-Hannat, kes ühe poissmehega kaob kaamerasilma eest lausa mitmeks tunniks. Mis täpsemalt toimus, seda teavad noored vaid ise.

''Poissmeeste peol'' toimus olukord, kus Rannajamast tuntud Hanna oli osaleja Martiniga kadunud. Kõik teised nautisid Kevini toas seltskonda, aga Hanna ja Martin olid läinud teineteise seltsi nautima. Neid ei olnud paar tundi kuskil märgata, kui nad lõpuks ilmusid tagasi. Martin väidab, et suurt midagi ei juhtunud, kuid jätab õhku sõnapaari ''vist''.

Kuskilt jõuab Hannani info, et Martinil oli tegelikult vahetult enne saadet ka tüdruk olemas või äkki on isegi siiani? Hanna arvab, et see ei ole tema probleem, kui Martinil oli varasemalt tüdrukuga probleeme. ''Ma ei teadnud seda, et tal on keegi. Ma lihtsalt tulin ja tegin noh,'' sõnab Hanna naerusuiselt kogu olukorra kohta. Lõpuks võtavad nad teineteist mõnusalt kaissu, Martin asetab Al Bundy stiilis käe endale püksi ja nii nad vajuvad õndsasse unne.

Vaata kogu olukorda lähemalt videost.

[embed]

Kommentaarid puuduvad