Homme
22. okt
5...9
3...8
Ülehomme
23. okt
3...7
1...7

Meelelahutus

Mihkel Raud õrritab uue soolosingliga ja avaldab kuupäeva, millal uut pala kuulata saab

Foto: Pressimaterjal
13:46 27. september 2021

Saatejuht, muusik ja laulukirjutaja Mihkel Raud avaldas mõni aeg tagasi uudise, et on leidnud endale uue muusikalise kodu – plaadifirma Made In Baltics (Sony Music). Uue koostöö raames teatab Raud oma sotsiaalmeedias, et tema esimene eestikeelne soolosingel “Saab saab” ilmub juba sel pühapäeval, 3. oktoobril. On, mida oodata!

"Meil on suur au ja rõõm alustada koostööd Mihkel Rauaga. Nii meie kui ka paljud muusikafännid on oodanud tema naasmist muusikasse ja lavalaudadele. Mul on hea meel, et suurepärane vokalist ja karismaatiline artist on tagasi," rääkis plaadifirma Made In Baltics juht Toomas Olljum mõnda aega tagasi.

Täna lisas Mihkel Raud sotsiaalmeediasse soolosingli avaldamise eel õrritava pildi, kus annab teada ka loo esmaesitluse kuupäeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihkel Raud (@mihkelraud)


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!