Enneolematu vaatepilt! Kaks neidu pöörasid Kalvi-Kalle pärast omavahel tülli

uudised.ee

Sellel nädalal jõuab TV3 vaatajateni ''Poissmeeste pidu'', kus neli noormeest otsivad just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Hetkel saab kõiki osasid vaadata veebikeskkonnas GO3. Kolmandas osas selgub, et Kalvi-Kalle on üks ihaldatud mees. Kas selles mängib oma osa ka alkohol, seda peab televaataja ise otsustama.

Kogu olukord kulmineerub basseinipeol, kus tüdrukud avastavad, et üks osalejatest on tegelikult päris nunnu. Kaks tüdrukut lähevad lausa vaidlema. Üllatus-üllatus, selleks poissmeheks on imekombel Kalvi Kalle, keda keegi alguses ju endale ei soovinud. Tüdrukute arvates on Kalvi-Kalle täitsa viisakas ja nunnu mees. Kaks ilusat naist soovivad Kalvi Kallega ühte hotellituba jagada. Noormees on tähelepanust nii jahmunud, et ei saa sõnu suust. Pole midagi öelda, Kalvi-Kalle sulab justkui või sees.

Vaata kogu olukorda lähemalt videost.

[embed]

Kommentaarid puuduvad