Homme
22. okt
5...9
3...8
Ülehomme
23. okt
3...7
1...7

Meelelahutus

Tuuli-Ann Freienthal: oma loomult olin täielik tuulepea, kellel ununesid õiged vihikud alati koju 

09:59 27. september 2021

 "Oma loomult olin täielik tuulepea-Tuuli. Tüdruk, kellel ununesid õiged vihikud alati koju ja pükstel olid moosiplekid. Tuulepea kuvand saatis mind pikki aastaid," meenutab Tuuli-Ann Freienthal, teleedetabelid vallutanud doksarja "Kuhu nad kadusid?" autor ja saatejuht.

Tuuli-Ann ütles Kroonikale antud intervjuus, et ta ei ole enam ammu tuulepea. Tuuli on musternäide sellest, kuidas inimene saab ennast ise muuta. Tema lugu on iga filmistsenaristi unistus – provintsis elav tüdruk kasvab isata, õpetab emale majapidamist, kokkab, valib mööblitükke, lõpetab ülikooli kiitusega, ostab pealinna uhke korteri ja saab oma unistuste töö.

Sa oled telemaastikul uus tegija. Kui ambitsioonikas samm oli hakata tegema valusatel teemadel rääkivat saadet?

Kui võtsin vastu TV3 pakkumise teha saadet kadunud inimestest, teadvustasin endale väga selgelt, et see on tundlik teema, mida tuleb ettevaatlikult käsitleda, olla intervjueeritavate inimeste ja perekondadega aus, hooliv ja mõistev. Kohtusin ka SA Kadunud juhi Aare Rüütliga, kes küsis minult otse, kas ma ikka saan aru, millega tegelema hakkan ja kuhu ennast mässin.

Loe täispikka intervjuud Tuuli-Anniga lähemalt siit.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!