Eksperiment! Kas toidujääkidest annab valmistada uus maitsev toidukord?

uudised.ee

Kevadel tehtud uuringust selgub, et Eesti toiduainetööstuses, kaubanduses, toitlustuses ja kodudes tekib ligi 167 000 tonni toidujäätmeid aastas ja pool sellest ehk 83 000 tonni aastas tekib koduköökides ning kõigest 20% toidujäätmetest jõuab komposti.

Karell võtab proovimiseks teha absoluutselt kõigest mingi maitsev toit. Kuna linnas ei saa kuskil ise kompostida, siis proovib Karell saate teises pooles teha sedasi süüa, et jääke ei jääks üldse järelegi ehk absoluutselt kõik toiduks - näiteks kasutusse lähevad banaanikoored, munakoored, vanad saiad, arbuusikoor ja kartulikoor.

"Laser" on TV3 eetris juba täna kell 20.30!

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3384938[/embed]

Kommentaarid puuduvad