Täna
19. okt
4...9
-3...7
Homme
20. okt
2...12
-2...7

Meelelahutus

Galerii I Sõida nagu superstaar! Liinile tuli uus staarisaate tramm

18:00 28. september 2021

''Eesti otsib superstaari'' on startinud 8. hooajaga ja välja on sõelutud 20 noort lauljat, kes hakkavad lavavoorus ihaldatud tiitlit jahtima. Täna toimus saatega seoses üks suurejooneline sündmus. Nimelt, tuli lliinile tuli uus staaritramm, mis on pühendatud just algavale hooajale.

Kohale olid tulnud eelmistest hooaegadest tuttavad staarid. Täpsemalt Merilin Mälk, Uudo Sepp ja Kristjan Kannukene. Samuti toimus pidulik lindilõikamine, mida tegi kõikide poolt palavalt armastatud Karl-Erik Taukar. SEB ja TV3 koostöös valmis tramm, mis hakkab tallinlasi sõidutama liinil Kopli-Kadriorg. Trammil on peal kohtunike näod ning tekst «Siin sõidavad superstaarid». Samuti leiab ka sealt Karl-Erik Taukari pildi.

Vaata kogu pildigaleriid lähemalt siit. Piltide autor on Külli Rummel.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!