Kas umbusaldus läheb läbi? Timmeri taroskoop Tanel Kiige tähtkujule: vajad praegu kellegi tuge!

uudised.ee

Olukord poliitmaastikul on läinud enne valimisi väga krõbedaks. Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimees Indrek Saar, Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder ja EKRE esimees Martin Helme nõuavad peaminister Kaja Kallasele saadetud ühises kirjas, et valitsusjuht vabastaks ametist tervise- ja tööminister Tanel Kiige. Uurisime lähemalt, mida ütlevad Kirsti Timmer tarokaardid Kiige tähtkujule ja mida peab poliitik sellel nädalal eriti arvesse võtma.

Igal esmaspäeval ilmub TV3 Play keskkonnas Timmeri taroskoop. Tanel Kiik on sündinud 23. jaanuaril ja tema tähtkujuks on Veevalaja. Selle tähtkuju esindajad on ujedad ning vaiksed, aga võivad kohati olla ka energilised ja iseäralikud. Mõlemal juhul on nad kindlasti väga intelligentsed inimesed, kellele meeldib teisi aidata. Nad on võimelised lahendama inimeste probleeme, kuna suudavad näha mõlema osapoole vaatepunkti. 

Timmeri taroskoop ütleb selgelt, et Veevalaja vajab praegu kellegi tuge. Samas on tegu ka tähtkujuga, kes suudab seda ka iseendale pakkuda tuge. Ennustusest selgub ka, et Veevalaja on mingi asjaga hakkama saanud, nüüd saate sealt välja tulla ja jätta mingid kohustused seljataha, ehk teid saadab sellel nädalal selline vabanemise tunne. Igasugused asjad, mis nõuavad sellist äkilist liigutust, unustage ära, sest te teete oma seljale niimoodi liiga. Ärge minge trenni, kus tõstetakse raskusi, sest teie selg on ohus ja oma süü läbi kimbutavad teid ka mitmed tervisehädad.

Kuid mis puudutab seksi ja raha, sellega on Veevalajal hästi. Teate, mida te selles vallas teete ja teil on kuidagi asjad paigas. Rahaga on samuti selge visioon. Need ei ole seotud väikese piskuga, vaid suure summaga ja seega peate täpselt teadma, mida sellega teete. See peab olema teil väga hästi kontrolli all. Tööalaselt on teil hirm millegi pärast, kuid Timmeri taroskoop annab oma ausõna ja ütleb, et pole põhjust karta. Soovitus nädalaks: Mida rohkem panustad raha sisse, seda rohkem see sulle tagasi toob!

Vaata kogu ennustust lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad