Kirsti Timmer on inimesi vastuvõturuumist minema ajanud: maksa, aga ma ei tegele lollustega!

uudised.ee

Kanal 2 saates "Õhtu" käis külas ennustaja ja tarokaartide emand Kirsti Timmer, kes rääkis, et ta on pidanud mõned kliendid vastuvõturuumist minema ajama.

"Olen välja visanud neid, kes tegelikult pole peast päris terved. Need on vanad inimesed olnud," ütles Timmer. "Olen uksest välja visanud neid, kes tulevad minu juurde küsimustega "Kas ma võidan lotoga miljoni?" ja "Kas ma saan peenikeseks?"," tõi ta mõned ekstreemsemad näited.

Aga kui klient sellest eest maksab? "Maksa, aga ma ei tegele lollustega!" vastas Timmer.

"Ma vihkan higihaisu! On olnud juhte, kus ma olen palunud inimesel lahkuda, sest ta haiseb. Mina ei lase oma ruumi haisvaid räpaste riietega inimesi. Ja nad tulevad veel küsima, miks neil suhteid ei ole!"

Kommentaarid puuduvad