Kuidas on see võimalik? Terapeut Kadi Kütt ei maganud nädal aega jutti mitte ühtegi ööd

uudised.ee

Terapeut Kadi Kütt räägib saates "Laser", et unetus hiilis talle ligi vähehaaval. Alguses hakkas ta ärkama üles palju varem ja isegi läks asi nii hulluks, et ta ei maganud nädalas mitte ühtegi ööd.

"See on hämmastav, kuidas inimene suudab ikkagi hakkama saada sedasi, suudab musta valgeks rääkida, et ei ole midagi, see läheb mööda. Eeldaks, et kui eelmine öö ei maganud, siis oled piisavalt väsinud, et järgmine öö kindlasti magad, aga juhtub hoopis vastupidi, et oled liiga väsinud, et enam ei uinugi," räägib ta.

Kadi sõnul on hämmastav, kuidas sa saad olla nii väsinud, et ei seisa enam püstigi normaalselt, aga magama ei suuda jääda.

Unehäired on suur probleem terves maailmas, Lääne-Euroopas on unehäired igal kolmandal inimesel. Nutikellade statistika ütleb, et eestlased magavad rohkem, kuid meie unekvaliteet on halb. Seetõttu on appi võetud melatoniin, et aidata uinuda.

"Laser" on TV3 eetris juba täna kell 20.30!

[embed]

Kommentaarid puuduvad