''Poissmeeste peo'' Kevin põhjendas oma rassistlike kommentaare

uudised.ee

Sellel nädalal jõuab TV3 vaatajateni ''Poissmeeste pidu'', kus neli noormeest otsivad just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Hetkel saab kõiki osasid vaadata veebikeskkonnas GO3. Osaleja Kevin muutus ühes episoodis isiklikus ja väljendas vastumeelsust mustanahaliste vastu. Selgus ka põhjus, mis Kevinis sellist trotsi tekitab.

Episoodist selgub, et Kevinil oli Prantsusmaal üks intsident, mis tekitab temas tänani vastakaid tundeid. Kevin räägib, et ta on mustanahaliste vastu, sest tal oli üks intsident Prantsusmaal, kus ta ostis endale uue kalli iPhone. Üks mustanahaline tuli temalt kellaaega küsima, kuid hoopis pani tema uue iPhonega jooksu. Vaata kogu kirjeldust lähemalt videost.

[embed]

Kommentaarid puuduvad