''Poissmeeste peo'' Kevini stiil: üritad vabandada, aga teed olukorra ainult hullemaks

uudised.ee

Sellel nädalal jõuab TV3 vaatajateni ''Poissmeeste pidu'', kus neli noormeest otsivad just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Hetkel saab kõiki osasid vaadata veebikeskkonnas GO3. Osaleja Kevin muutus ühes episoodis isiklikus ja väljendas vastumeelsust mustanahaliste vastu. Hiljem tehtut mingilgi moel analüüsides sai ta aru, et on eksinud ja üritas vabandada. Kahjuks tegi ta sellega olukorra ainult hullemaks. 

''Poissmeeste peol'' leidis aset olukord, kus Kevin üritab vabandada Leila ees oma ebameeldiva käitumise pärast ja selgitab, et see oli ainult tema imago pärast. Kevin on aga ebameeldiv edasi. Ta üritab seletada, et ta tolereerib Leilat ja tal ei ole tema kui isiku vastu midagi. Edasi muutub Kevin isiklikuks ja teeb kommnetaare naisterahva keha kohta. Jätkuvalt toob mängu Leila tumedamat nahavärvi vihjates, et kas temasugune sooviks valget meest nagu ta ise. Pehmelt öeldes muutub kogu olukord väga piinlikuks ja peame ütlema, et Leila saab alkoholi manustanud Kevini kommentaaridega vapralt hakkama.

Vaata kogu olukorda lähemalt videost.

[embed]

Kommentaarid puuduvad