Ragnar Klavan Eesti koondises mängimisest: see on väga ebameeldiv küsimus!

uudised.ee

Raadio Star FM-i hommikuprogrammis käis külas Ragnar Klavan, kes rääkis, miks ta pärast 17 aastat Eestisse otsustas kolida, kuidas ta oma naisega kohtus, milline oli pereelu logistika välismaal elades, mida te teeb peale jalgpalluri karjääri lõppu. Lisaks veel seda, et mis sporti harrastavad tema lapsed, kuidas on mitmekordne koroona läbipõdemine mõjutanud tema sportlikku vormi ja mis on tema suurim soov selleks aastaks.

Miks selline otsus, ''Mul lapsed on juba vanemad ja kui nad panid rusikaga laua peale, et issi, ma tahan musta leiba saada, siis ei jäänud muud üle, kui Eestisse tulla,'' räägib Klavan, kes tegi need asjad ära, mida ta soovis teha väljastpoolt Eestis.

Ta on elanud Norras, Hollandis, Saksamaal, Inglismaal ja Itaalias. Kõik riigid on nii erinevad. Jalgpall ja stiil, mida mängiti, oli samuti tema sõnul nii erinev. Klavani pere reisis temaga kogu aeg kaasas. ''Liverpool oli kõige keerukam aeg minu elus. Kuna Inglismaal on rohkem mänge, reisimisi, siis sellel perioodil oli ka nädalaid, kus ma olin vähem kui 48h nädalas kodus. See oli väga raske ja kui mõtled Messi ja Ronaldo peale, kes on elanud nii 15 aastat ja regulaarselt statistikat näidanud, siis müts maha nende ees,'' ütles Klavan. Samuti küsisid saatejuhid Eesti koondises mängimise kohta, mille peale ütles Ragnar, et tegu on väga ebameeldiva küsimusega. Mehe sõnul ei ole ta selleks veel valmis.

Kuula täispikka saadet lähemalt Star FM-i hommikuprogrammist.

Kommentaarid puuduvad