Vargusega vahele jäänud Siiri Sõnajalg kohtusse kohale ei ilmunud

uudised.ee

31. mail vargusega vahele jäänud Siiri Sõnajalg pidi täna kohtu ette astuma, kuid ei ilmunud kohale, sest ei viibi Eestis.

"31. mail peeti kaupluses kinni 1962. aastal sündinud naine, kes üritas varastada kaupa kogumaksumusega 71,97 eurot ning möödus kassast, jättes kauba eest maksmata," ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Annika Maksimov Õhtulehele. Varastatud kaubaks oli alkohol, lisas ta.

Tänasele kohtuistungile Siiri Sõnajalg ei ilmunud. Harju maakohtu pressiesindaja Viivika Siplane tõdes täna Kroonikale, et Siiri viibib välismaal võõrutusravil ja käesoleval aastal ei plaani Eestisse naasta. "Kohus otsustas istungi määramata ajaks edasi lükata ja võtta ühendust S. Sõnajalaga, et uurida võimaluse kohta arutada asja videosilla teel," ütles ta.

Kommentaarid puuduvad