Eleryn Tiit meenutab oma esimese loo valmimist: ma olin poole ööni klaveri taga ja nutsin

uudised.ee

Muusikamaailmas aina tuntust koguv ja hiljuti oma uue looga välja tulnud Eleryn Tiit räägib sarjas "Minu esimene..." põneva loo oma esimesest avariist, armumisest ja töökohast. 

Oma esimest töökohta mäletab Eleryn hästi, sest see meeldis talle väga - nimelt käis ta Viljandi Folgil jäätist müümas. "Jalad olid küll väga väsinud lõpuks, aga väga meeldis," meenutab Eleryn, kuidas ta 11-aastasena koos sõbrannaga seal tegutses. Folgilt saadud raha eest ostis ta endale esimese plaadi, milleks oli oranž Nexuse CD.

Eleryni esimene avarii pälvis kajastust suisa meedias, kui sellest kirjutas Sakala ajaleht. Õnnetus leidis aset 12. klassi lõpus, kui noored tutipeo melus liiklusõnnetusse sattusid. "Sõitsin mina peateel 50ga. Lärmi ja müra oli autos palju, aga mina tegin kõik õigesti. Paremalt sõitis keegi niimoodi meile sisse, et see auto läks mahakandmisele. See auto oli täiesti lömmis ja siis me kõik nutsime seal ja ma sain oma isa käest pahandada," meenutab Eleryn oma esimest, ent mitte viimast avariid. 

Miks möödus Eleryni esimene koolipäev pisarais ja miks ta nuttis oma esimest lugu kirjutades, vaata videost!

Kommentaarid puuduvad