''Poissmeeste peol'' osalenud Carole šokeeriv kogemus pärast saadet: noortekamp tuli mulle järgi

uudised.ee

Täna alustab selle sügise kõige kuumem, pöörasem ja ootamatum tõsielusaade "Poissmeeste pidu", kus neli noormeest otsivad just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Selleks, et unistuste neiu leida, peetakse maha raju basseinipidu, kus reeglid ja piirangud puuduvad. Vestlesime ühe saates osaleja Carolega, kes avaldas meile, et kuidas ta saatesse sattus, kuidas ta tähelepanuga toime tuleb ja ühtlasi avaldas ta meile loo, kuidas pärast saadet on tekkinud tänaval ärevaid olukordi, kus noortekamp teda jälitab.

Carole igapäevaelu kulgeb võrdlemisi rutiinselt. ''Olen tavaline linnapiiga. Töötan kaubanduskeskuses turvana ja käin koolis ka,'' räägib Carole. Aga kuidas satub üks tavaline linnapiiga tõsielusaatesse? ''Mul oleks endale see sama küsimus. Sama lugu nagu muude selliste küsimustega, lihtsalt kassis ära ja ma läksin. Ma olen selline poh*uist ka, et mind ei huvita teiste arvamus. Ma lihtsalt läksin ja tahtsin vaadata, et mis juhtub ja saab,'' avaldab ta tagamaid. Tuleb välja, et neiut tagasiside ei huvita, tema jaoks on probleem inimeses, kellel on kuskil midagi mögiseda.

Alkoholi tarbimine tõsielusaates Carolele mälulünki ei põhjustanud ja pigem vihjas ta sellele, et kaamera ette ei jõua palju, näiteks ka see, et kes keda kantseldas. ''Ma ka seda ei ütleks, et kokku monteeritu näitaks kedagi kehvemas valguses, sest inimene on nagu ta on. Me kõik võiksime aktsepteerida erinevusi. Nii mõnigi asi oli üle paisutatud või midagi teksti juurde pandud, mida ei peaks olema. Hästi kokku pandud, mis ma ikka oskan öelda,'' ütleb ta siiski lõpuks. Carolel on tekkinud ka mitmeid olukordi, kus ta tuntakse ära. Eriliselt hästi jäi talle meelde olukord, kus ta ei julgenud isegi üksi koju minna. ''Noortekamp tuli järgi ja ütles, et see on see Taneli naine,'' rääkis neiu.

Esimeses osas tekkis ka olukord, kus Carolel ja Rannamajast tuntud Tanelil justkui tekkis midagi ja paar jääb ka intiimsel hetkel kaamerate ette. ''Ahah, justkui ei tekkinud meil Taneliga midagi jah. Kui ma niimoodi räägiks, siis ma ei oska midagi rääkida teile. Kui ma räägin reaalsusest, siis ma võin teile öelda, et kõik oli lill natukene aega. Pärast saadet me otsustasime sõbralikult, et mina olen poh*uist, aga tema on liiga poh*uist ja see hästi kokku ei sobi. Kui mina mõtlen mingite teemade puhul, et peaks natuke mõtlema, siis temale see korda ei läinud,'' rääkis Carole.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.
 

[embed]

Kommentaarid puuduvad