Märkasid superstaaritrammi? Sind ootab koht saatepublikus!

uudised.ee

Alates sellest nädalast aasta lõpuni sõidab Tallinnas TV3 ja SEB koostöös sündinud superstaaritramm ehk tramm, mis on kujundatud „Eesti otsib superstaari“ võtmes. Kõik fännid, kes end trammiga koos pildistavad, foto sotsiaalmeediasse postitavad ja märgivad, osalevad igal nädalal loosis, kus auhinnaks on pääs suursaate publikusse.

Juba eeloleval pühapäeval alustavad "Eesti otsib superstaari" kaheksanda hooaja stuudiovoorud, mille publikusse on saadaval piiratud kogus pileteid Piletilevis!

Kuid võimalus stuudiopubliku hulka pileteid võita on ka neil, kes pildistavad end koos superstaaritrammiga, positavad foto sotsiaalmeediasse ja lisavad hashtagi #superstaar2021

Kõigi trammifännide vahel loosib TV3 igal nädalal välja ühe õnneliku koos kaaslasega, kes pääseb suurshow publikusse.

Superstaaritrammi ühel küljel on kujutatud saatejuht Karl-Erik Taukar, kohtunikud Mihkel Raud, Birgit Sarrap ja Koit Toome ning kaks noort, kelle „näoks“ saavad reisijaid end sättida; teisel aga Eesti esimene keskkonnasõbralik pangakaart Maisic, mis on auhinnarahaga laetud - nimelt kuulub „Eesti otsib superstaari“ kaheksanda hooaja võitjale 10 000 eurot, mille on välja pannud TV3 ja SEB.

„Eesti otsib superstaari“ stuudiovoorud alustavad TV3 otse-eetris pühapäeval kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad