Ootamatu! 5MIINUSE ninamehel Kohveril tuli kaamera ees pisar silma

Eilses "Pealtnägijas" oli suur lugu menubändist 5MIINUSEst, kelle viimaste aastate edu on olnud muljetavaldav. Intervjuu tehti bändi ninamehe, 32-aastase tartlase Kristjan Jakobsoni, artistinimega Estoni Kohveriga. Ta on edukas räpiartist, kes loonud mitmeid hittlugusid. Nüüd on ta aga teerajaja üpris üllatavas ärinišis.

Ootamatu olukord tekkis intervjuu käigus, kui bändi ninamees Estoni Kohver rääkis oma kadunud vanaemast. Jakobsoni sõnul meeldib tema vanematele 5MIINUSE muusika, kuid isa räppi nii hästi ei mõista. Oma vanaema meenutades muutub muusik emotsionaalseks. "Mul on kahju, et vanaema ei näe seda, mis toimub. Vanaema oli kultuuriinimene. Ma arvan, et ta oleks uhke," ütleb ta pisarsilmis.

Loe refereeritud artiklit ja vaata videot lähemalt siit.

Kommentaarid puuduvad