Vaat, mis välja tuleb! ''Poissmeeste peol'' osalenud Leila pani töökohal toime varguse

uudised.ee

Elu24 sai vihje, et tõsielusaates ''Poissmeeste pidu'' osalenud Leila lasti töölt lahti, kuna neiu pani pihta kliendi telefoni. Kuigi süüdlase nime ametlikult ei avaldata, sai Elu24 nii töökohast kui prokuratuurist kinnituse, et selline juhtum toimus ja telefonivaras püüti kinni.

Elu24 sai nädala alguses vihje, et 12. augusti õhtul kella üheksa ajal varastas Rocca al Mare keskuse töötaja Prisma infoletist telefoni, mis oli kaupluses kaotatud ja sinna hoiule viidud.

Kristiine ja Rocca al Mare keskuse juht Kristjan Maaroos kinnitas Elu24-le, et selline juhtum keskuses tõesti toimus. «Toimunu menetlemine on politseile üle antud ja seetõttu me väga palju infot avaldada ei saa. Võime kinnitada, et antud isik keskuses enam ei tööta,» jäi Maaroos napisõnaliseks.

Loe refereeritud artiklit lähemalt siit.

Kommentaarid puuduvad