Minimalistlik ja stiilne! Ewert Sundja avaldas live-video oma uuele loole

Nädal tagasi avaldas Ewert Sundja esimesed lood sooloartistina duubelsinglil “Half of It”, mille nimilugu on saanud imeilusa ja õrna live-versiooni, mis salvestatud ERR-i 1. stuudios. Video režissööriks on Kaimar Kukk ning monteerinud EFTA-l “aasta montaažirežissööri” auhinnaga pärjatud Hendrik Mägar.

“Pean tunnistama, et meil oligi aasta montaažirežissööri abi vaja, sest mängisin stuudios lugu 5 korda läbi ning ei teadnud millist versiooni ma lõpuks soovin kasutada. Samal ajal aga filmiti mind erinevate nurkade alt. Otsustasime, et playbacki ei hakka kasutama. Tahame püüda kinni esituse nii ehedalt kui võimalik. Lõpuks selgus, et valisime kõige esimesena salvestatud variandi – nö take one. Vaja läkski osavat montaažikätt, et pilt heliga lõpuks kooskõlla viia.”, selgitab Ewert.

"Half of It" on inspireeritud ühest tõestisündnud loost, mis jäi Ewertile silma ühest raamatust: "Raamatus kirjeldatud lugu petmisest läks mulle hinge - üritasin ettekujutada sama olukorda ja tajuda, millised mõtted ja sõnad pähe tulevad," sõnas muusik.

Kuula Ewert Sundja uusi lugusid siit:

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad