Unistused täituvad! Muusik Elina Netšajeva sai lõpuks oma unelmate rolli

uudised.ee

Eile rõõmustas televaatajaid taaskord reedeõhtune otsesaade “Teet, Kristjan ja sõbrad”. Saatepublikut võõrustas võimsa muusikapalaga andekas Elina Netšajeva. Samuti rääkis lauljanna oma praegustest projektidest ning teatas, et juba lähiajal on võimalik näha teda oma unistuste rollis. 

Elina Netšajeva sõnul peab ta end vabaks ja crazyks muusikuks. "Ma olen tulihingeline muusika armastaja, ma ei taha ennast piiridesse panna," selgitas Netšajeva, et tal väga hea meel selle üle, et saab hetkel kaasa lüüa mitmetes projektides ja laulda erinevaid žanreid. Muusikul on käsil uue plaadi salvetus, mitmed esinemised ja mängib kaasa ka Vene Teatri etenduses "Minu veetlev leedi".

"Kui teha kõike väga kvaliteetselt ja säilitada oma maitse ja lauluoskus igas žanris, siis ei tohiks see väga halvasti mõjuda," rääkis Netšajeva erinevate žanrite katsetamisest ja selle mõjust koostöödele erinevate heliloojatega.

Saatekülaline teatas, et jaanuarikuus tuleb Rahvusooper Estonias välja Wolfgang Amadeus Mozarti viimane ooper "Võluflööt", kus Netšajeva mängib öökuniganna rolli. "See on minu unistuste roll," ei hoidnud muusik oma rõõmu tagasi. 

Vaata muusik Elina Netšajevaga tehtud põnevat intervjuud "Teet, Kristjan ja sõbrad" saatest. 

 

 

 

Kommentaarid puuduvad