Andreas Pall enne otse-eetri esitust: võbin, ärevus ja närv on sees

uudised.ee

Täna õhtul kell 19.30 jõuab TV3 eetrisse saate "Eesti otsib superstaari" esimene stuudiovoor. Kümme staariks pürgijat esitavad otse-eetris vaatajatele omal valikul loo. Tegime intervjuu stuudiovoorus osaleja Andreas Palliga, kes rääkis, millised tunded teda enne otse-eetri esitust valdavad.

Jälgi Andrest lähemalt Instagram'ist:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreas Pall (@andreas.pall)

Täna õhtul kell 19.30 jõuab TV3 eetrisse saate “Eesti otsib superstaari” esimene stuudiovoor. Kümme staariks pürgijat esitavad otse-eetris vaatajatele omal valikul loo. Tegime intervjuu stuudiovoorus osaleja Andreas Palliga, kes rääkis, millised tunded teda enne otse-eetri esitust valdavad.

Jälgi Andrest lähemalt Instagram’ist:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreas Pall (@andreas.pall)

Kommentaarid puuduvad