''Eesti otsib superstaari'' alustab stuudiovoorudega ja otsustamisõigus on nüüd televaatajate käes!

uudised.ee

Alates tänasest on TV3 „Eesti otsib superstaari“ kaheksanda hooaja osalejate saatus televaatajate kätes. Just täna õhtul jõuab otse-eetrisse esimene stuudiovoor, kus rahvahääletusel selguvad kolm esimest finalisti.

Stuudiovoorudesse on jõudnud 20 superstaariks pürgijat ning 10 esimest neist astuvad täna kohtunike Mihkel Raua, Koit Toome ja Birgit Sarrapi ning vaatajate ette. Esimeses stuudiovoorus võistlevad Kauro Tafitšuk, Mirjam Aru, Märten Männiste, Andres Estna, Diana Maria Toomingas, Tanel Vaikjärv, Katerina Agafonova, Elis Roost, Andreas Pall ja Maribel Vääna.

Superstaariks pürgijate esituses kõlavad lood „Grace“, „Killing me Softly with His Song”, „Kohtumistund", „Lose Somebody", „Dream On", „Kodu“, „Zombie“, „Homme“, „Dancing on My Own" ning „Nothing Breaks Like a Heart”. Kõigi kümne noore seast saavad televaatajad otse finaalidesse edasi hääletada kolm lemmikut.

Otse-eetri pinges ja võistlusmelus toetab ja innustab andekaid osalejaid saatejuht Karl-Erik Taukar.

„Eesti otsib superstaari“ kaheksanda hooaja esimene stuudiovoor jõuab TV3 otse-eetrisse täna kell 19.30. Vaatajahääletus algab kell 21.10.

SUPERSTAARIUUDISTE KODU: www.tv3.ee

#superstaar2021

Kommentaarid puuduvad